lørdag 11. juli 2009

Besøk hos lille Alise og 1 mnd igjen selv


Natt til fredag kom endelig lille Alise, etter å ha testet styrkene til mor-Berit i nærmere 40 timer el noe! Velkommen til verden! Nydelig liten prinsesse- mørkt hår og kløft i haken. Jeg og Johan blir stolte faddere!!


Selv har jeg nå 1 mnd igjen til den store termindatoen. Tenk- bare 1 måned! Best å få i orden de siste tingene nå. Tror ikke det er mye. Skal trekke om gyngestolen- har endelig fått tak i et nydelig stoff. Kanskje jeg får tid til å sy en liten pute til og? Er vel bare den som står igjen, så er rommet klart. Da skal jeg ta bilder og legge ut her ;o)


Ellers er formen ganske bra enda. Men kroppen begynner å tynge litt vel mye synes jeg. Orker ikke stort om dagen, men heldigvis er Johan hjemme igjen. Han hjelper meg med stort og smått, ordentlig snill er han! Men Junior stresser meg litt om dagen, så vidt jeg kan kjenne har han enda ikke snudd seg med hodet ned. Og dette er visst noe som burde ha skjedd nå. Skal til jordmor på Kongsvinger sykehus på torsdag for omvisning og kontroll- så vi får se hva hun sier... Tar ikke sorgene på forskudd, tror egentlig Junior bare er for rastløs til å "legge seg ned" enda- mye som fortsatt skal utforskes ;o)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar