fredag 5. mars 2010

Fotografering


Da har vi hentet bildene. Så mange fine! Bare å komme og se ;o)
Ellers har lille gutten vår vært syk. Forrige helg begynte han å bli snufsete og lei, og hosten som han har slitt med siden forrige forkjølelse ble verre. Snart fikk han feber, og etter 3 slike dager og ingen bedring tok vi han med til Droktor Torben - en blid dansk lege på legesenteret. Og joda- han hadde fått luftveisinfeksjon og bronkitt. Stakkars lille gutten min! Men etter bare 2 dager på antibiotika (som han gledelig spiser- er jo søtt!) er han så godt som frisk. Det er bare denne ekle slimet i lungene som plager han enda. Og som vanlig vil han ikke sove alene lenger etter et par dager uten normale leggerutiner... Puh... slitsomme greier!
Ellers har jeg og Johs vært mye alene, da Johan har vært på skolen fra tidlige morgen til sen kveld i flere dager. Og på søndag drar han til Aberdeen på kurs. Men vi har mange planer neste uke, med barselbesøk på tirsdag og babysang på onsdag. Kanskje vi får til et besøk hos kusine Kitt og lille Theodor òg?!

1 kommentar:

  1. åhh så fint bilde :) må komme å se resten en dag!!
    Så godt å høre at han er frisk, da er det bare å kjøre på med rutinene igjen, så det er i orden før Johan reiser igjen... :)

    SvarSlett