mandag 2. mai 2011

Byttesentralen

Hver høst og vår arrangeres Byttesentralen på Kløfta, hvor man kan kjøpe (og selge for de som har kommet så langt) brukte barneting. Her selges klær, bilseter, sykler, akebrett, bøker, leker osv. for barn mellom 0-16 år. De som kjenner meg vet at jeg er helt forelsket i dette konseptet! Ikke bare sparer man plenty med penger, men man sparer jo miljøet i tillegg. Vinn vinn altså!
I år hadde jeg håpet på å finne et sykkelsete, men dessverre. Men jeg gjorde flere kupp alikevel: lekevogn med megaklosser, Postman Pat bil, 2 Tassenbøker (manglet et par klaffer men) og noe klær (greit til barnehagen), blant annet Selbuvotter til 10 kr. I tillegg fant vi både ski og Stiga snowracer rattkjelke- så nå er vi klare til neste vinter og! Sistnevnte var sårt for Poden å legge vekk. Han satte seg oppå kjelken, tok godt tak i rattet og ropte "Kjøle!!" Han forstår ikke riktig konseptet med at man trenger snø...

Men Poden var fornøyd læll:

Men i et forsøk på å demontere en diger uteleke klarte jeg å slå ringefingeren kraftig... Pinlig... Går litt hardt for seg...?
~Lene~

3 kommentarer:

  1. Den fingeren ser vond ut ja:(
    Byttesentralen og loppiser er gull!!

    Skal vi se om jeg får lagt inn denne kommentaren nå da..

    SvarSlett
  2. Yeiiii!! Nå fikk jeg det til gitt! Så får vi se neste gang da... :)

    SvarSlett