onsdag 31. august 2011

Lene tester: lavkarbo brødmiks

Oppdaget denne i butikken i går.



Litt mye karber egentlig (12,5 pr 100 tror jeg det var), men guuud så godt det var med nybakt brød med ordentlig skorpe på!!



Brødet ble ganske lite, men heldigvis brukte jeg en sånn "minibrødform" på 12x22 cm. Hvis ikke hadde det vel ganske så flatt. Alikevel ble det ikke helt som på bildet, men smakte godt! Smakte vanlig skikkelig grovt brød, ikke sånn "eggebrød" som lavkarbo ofte blir.
Skal nok kjøpe noen flere poser neste gang jeg kommer over denne, kjekk å ha i skapet så kan man diske opp med nybakt brød på en drøy time :-)

~ Lene ~

3 kommentarer:

  1. Prøv dette: http://www.funksjonellmat.no/lavkarbobrod/om/
    Superenkelt og supergodt, og bare 2,5 karbohydrater per 100 gram!

    SvarSlett
  2. Det børde i den linken der syns ikke jeg er noe godt, det til møllerens syns jeg er kjempe godt :) SÅ enig med deg brød med skorpe :)

    SvarSlett
  3. Ja, brød er ikke brød før det har skikkelig skorpe :-p

    Har ikke testet brødet fra Funksjonell Mat, men må nok prøve det en dag og. Foreløbig holder det med Møllerens. Er så kjapt og greit og lage og.

    Klem

    SvarSlett