mandag 10. oktober 2011

Lenes sjokoladefabrikk!

I går hadde jeg litt rester av smeltet 70% sjokolade, og som alle de som kjenner meg vet: jeg kan ikke kaste sjokolade!

Derfor ble det litt eksperimentering på kjøkkenet i heimen, med bakgrunn i filosofien "godt + godt, må jo bare bli kjempegodt!"

Dette blir jo enn litt vet husmorslumpeoppskrift, men her er'n læll:

Ca 50 g 70% sjokolade
1-2 ss smør
En slump fløte
2 ss nøttepålegg

Jeg brukte et "fancy" pålegg jeg kjøpte i Oslo:



Men det går sikkert fint med peanøttsmør og.

Alt dette smeltet jeg sammen i vannbad og helte det i en liten brødform kledd med plastfolie.



Deretter drysset jeg over en god mengde salte peanøtter :-)

Dette har liggi i kjøleskapet i natt, så har jeg skåret den opp i biter og nå ligger de og frister i den søte hjerteskålen jeg nylig fikk!






Etter en smaksprøve kjenner jeg at det nok holder med et par biter- mektige greier! Og de smelter superfort, så inn i kjøleskapet med resten!

Enjoy!

~ Lene ~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar