søndag 9. oktober 2011

Tetid!

Nå er jo høsten her, og med det følger dessverre lavere temperaturer og til tider sidelengs regn. Med sønn med vannkopper fikk jeg et akutt behov for å komme meg en liten tur ut på ettermiddagen i dag. Jeg trosset været, dro på meg gummistøvler og paraply og langet ut mot nærmeste VG utsalg. For å si det sånn- hetta mi var full av vann da jeg kom hjem! Selv med paraplyen godt tredd ned over hodet hele veien!

Anyhoo... Med sånt vær har vi jo også ingen grunn til å ha dårlig samvittighet for å kose seg litt ekstra inne! Jeg har nå rigget meg til i sofaen med hjemmelaget sunn sjokkis og deilig "helsebringende" te!Teen skal "fremme sunn nyrefunksjon", og jeg praktisk talt kjenner at den virker... Eller... Men god er den uansett! Smaker fersken og kanel. Jeg fikk den tidligere denne uken i min siste bestilling fra IHerb.com. Hvis du skal bestille derfra for første gang, kan du bruke koden
TAX180 og få 5$ i rabatt :-)

Nu har jeg litt te og sjokolade (og The Kennedys) å nyte!

~ Lene ~

2 kommentarer:

  1. MMmm.. hørtes godt ut! Så flink du er som kom deg ut i dette høstværet da! Vi kosa vårs inne med masse lys vi. Sån går det når peisen holder på å tørke... men i morgen kan vi brenne den "ut" ;)
    Gleder meg kan du si! Brrr...

    SvarSlett
  2. Ja ble litt imponert over meg selv og ;-) Er ikke ofte det skjer gitt...
    Ny peis? Ååå vi må komme en tur snart!

    SvarSlett