torsdag 10. november 2011

Hjemmelaget sjokoladepålegg!

Ikke ofte,men noen ganger synes jeg det er barnslig godt med sjokoladepålegg på brødskiva, spesielt til kveldsmat. Eller aller helst min sambos spesialitet: snickers-skjeva! Som er to blingser med nugatti og peanøttsmør i mellom ;-p Men nå er jo ikke akkurat Nugatti og Sjokade noe særlig lavkarbo. Derfor dro jeg frem Hexeberg sin kokebok med frokoster og lunsjretter som jeg kjøpte her i høst. Den kan forresten anbefales på det sterkeste, det er jo gjerne nettopp disse måltidene som kan bli utfordrende elller ensformig når man ikke lenger kan ty til den ordinære (og vel så ensformige) skiva ved kjøkkenbenken.

I denne boken står det bl.a. oppskrift på sjokoladepålegg! Så jeg mikset sammen mørk sjokolade, fløte, smør, kakao, kokosolje og bittelitt sukrin og stevia: voila! Sjokoladepålegg! Tør ikke gjengi hele oppskriften, dere får eksperimentere eller kjøpe boka selv ;o)

Og det ble iherdig testet ved frokostbordet i morges;GODKJENT!
Riktignok ble det ikke akkurat smørbart etter å ha vært i kjøleskapet, men skal la det stå litt fremme neste gang.  Det smakte supergodt i alle fall- bedre enn noen nugatti jeg har smakt!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar