torsdag 15. mars 2012

Hagearbeid!

Nå er vi i full sving med å renske opp i den noe overgrodde hagen vår. Med huset fulgte det jo med 1,3 mål tomt- så vi har litt å henge fingrene i!

Planen for de siste ukene var jo egentlig å fortsette arbeidet inne: tak skal males, gulv skal legges, fliser skal fjernes, noen dører skal byttes- andre males osv (tror det blir lenge til vi blir "arbeidsledige" her i heimen!) Men hvem kunne vel forvente det flotte været vi har hatt her de siste par ukene?! De siste snøflekkene forsvinner nok over helgen- HURRA!! Så da har vi valgt å bruke mest mulig tid utendørs om dagen.

Så over til gartnerarbeidet:
Det har hovedsakelig bestått i å klippe ned eller klippe opp alt som kan klippes ned/opp. Som sagt har nok denne overvokste hagen stått relativt urørt siden 2003 (da forrige eier kjøpte huset og begynte å leie det ut). Noe som gjør meg ganske trist, for jo mer jeg graver frem- jo tydeligere blir det at noen en gang brydde seg om denne hagen og gjorde flid på den. Nå vet jeg ikke om min behandling egentlig er så mye bedre, brutal som jeg er, men i det minste har jeg ambisjoner og planer for denne hagen. Den skal brukes!

Noen bilder:Vinduene på siden av garasjen: her vokste en massiv klatreplante (villvin?) som dekte alle vinduene og var på god vei gjennom taket...
Nå står det bare noen stakkars buster igjen av de mange buskene i skråningen foran huset.


Her klipte vi ned MASSE tunge greiner, en diger stein og muligens et frukttre dukket opp: vips så var dette Johs' favorittplass ;-)


Den som graver den finner! Flotte skiferheller lå skjult under flere års avfall etter en av Monstertujaene. Disse skal graves frem og løftes opp slik at de kommer til sin rett.

Og selv om hagen ser glissen ut nå dukket det for et par dager siden noe som gir håp: knopper!! Hurra!!


Fortsettelse følger...

Lene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar