mandag 9. april 2012

Blåbærpai LCHF

Fikk låne en kokebok av søsteren her om dagen:



Denne oppskriften testet vi ut i dag:

Blåbærpai:
150 gram frosne blåbær
30 g smeltet smør
1 appelsin
1 egg
3 dl kokosmasse

1 dl kremfløte (til å lage krem til å servere ved siden av).

Fordel blåbærene i 4 porsjonsformer eller 1 større ildfast form. La de smelte.



Sett på ovnen på 200 grader. Smelt smøret. Vask appelsinen og rasp av det gule på skallet, før du deler den i to og klemmer ut juicen.
Bland juicen i smøret, rør så inn appelsinskallet og kokosen.



Fordel dette jevnt over blåbærene.



Stek i ovnen til kokosen er gylden.



Server lunken med en god klatt krem. Nam!



Neste gang (fordi det blir en neste gang- definitivt!) vil jeg nok søte bærene noe med sukrin eller tagatesse- ble litt syrlig for min smak.

Lene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar