onsdag 26. september 2012

Kosemosedag!

Poden våknet FØR 6 i dag.. Jupp... ikke noen tid for de levende å stå opp. Heldigvis klarte jeg å overbevise han om at siden det er mørkt ute (HURRA- enda en fordel med at høsten er her) så er det fortsatt natta. Og sånn endte vi opp med å sove til godt over 9 i dag! Harrusett!

Og siden dagen allerede var så godt i gang (selv om ikke vi hadde kommet så langt) bestemte vi oss for at barnehagen klarer seg selv i dag, og vi tok en Kosemose dag sammen.

Etter en laaang frokost i sofaen (i pysj, med tilhørende pledd åffkårs) og litt obligatorisk husarbeid- tok vi turen ut på en skattejakt. I dag hadde vi egentlig to cacher på lista, men siden vi ikke oppdaget at den ene cachen faktisk lå på andre siden av dammen før vi sto der med GPSn i hånda, hoppet vi over denne og gikk rett opp til Sølvgruvene. Her var det riktignok stengt, men det hindret ikke en aktiv 3-åring til å ha det moro - selv om han meget godt husket hvor de hadde is, og at han syntes mamma bare kunne låse opp døra så vi kunne kjøpe- hvis ikke var det visstnok urettferdig (ukas ord).


Fornøyd gutt

Denne gangen kom vi også over vår første Trackable cache, en såkalt Travelbug: Andy the Squirrel. Dette er små gjenstander som har et reg.nr. på seg. Når man flytter på disse (ja, for man kan ikke bare ta den med hjem, den må videre), skal det logges på en egen side- slik at man kan følge denne gjenstanden på ferden. Mange av disse har egen målsetninger, f.eks. å gå verden rundt, innom alle land i Europa o.l. Hadde lyst til å ta han med, siden vi har en ambisjon om å gå opp Gaustatoppen på søndag. Men lot den ligge- istede ble en ballong med hjem.

Lene

2 kommentarer:

 1. syns ikke synd i deg.... her starta dagen kl 6.. etter å ha vært våken fra 2.15 til 3.30... Men igjen høres caching stas ut! Går det an å gjre det med hodelykt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Umf.. hørtes ikke gøy ut... Trøtt i dag da?

   Med hodelykt?! Tja, noen gjør kanskje det- men da tror jeg cachene blir litt leie å finne. De fleste er jo ganske godt gjemt. Er nok best i dagslys tror jeg ;o)

   Slett