tirsdag 18. september 2012

Nytt bad: brainstorming

Ja, i løpet av høsten blir det nytt bad på oss (krysser fingrene for at det skjer i goood til før jul!). Får start- og sluttdato i løpet av neste uke.

Vi har ikke tenkt så fryktelig nøye over hva vi egentlig vil ha for slags baderom. Jeg har lagt merke til at jo mer jeg kikker og tenker, jo dyrere ser det ut til at det blir. Men en ting skal jeg ha: BADEKAR! Alle livsnytere burde ha et badekar. Og siden vi fortsatt ikke får noe stort bad, selv om vi utvider det med nesten 1 meter, satser vi på dusj i badekaret.

Tok turen til rørleggerens VVS leverandør i dag, og fant i alle fall badekaret. Helt enkelt hvitt i akryl,med L-panel foran. Blir så fint atte! Så kommer servantskapet... De hos VVS leverandøren var litt i DYRESTE laget for oss... Så jeg tror vi kjører IKEA jeg. Hva med denne?

Godmorgon Bråviken i høyglans grå? Finnes i hvit, brunsvart, rød og eik også. Hva tycks? Bilde lånt av IKEA.

Men hva med flisene da? Jeg har liksom sett for meg matte hvite 25x40 cm fliser på veggene. Ble usikker da jeg leste at store matte fliser virker for minskende på et lite rom... Og skal vi ha noe mønster/brytninger på veggflisen? Jeg har i alle fall lyst til at gulvflisene skal gå ca 5 cmm opp på veggen. Og flisleggeren har bedt oss helst velge 20x20 cm fliser på gulvet (pga av gulvets fall ell no`). Hadde det blitt fint med gulvfliser i samme gråfarge som skapet tro?

Her ser dere veggflisene. Tror ikke vi skal ha mosaikkfliser på gulvet da.. (Bilde fra Megaflis)


Utenom dette skal vi jo så klart ha en do på badet og. Men der har jeg ikke så mange preferanser... Ellers tror jeg ikke vi skal satse på å trøkke så mye mere møbler inn, annet enn et speilskap. Blir fort nok trangt der.

Nå? Har dere noen meninger? Gi meg gjerne litt inspirasjon!


2 kommentarer:

 1. Tror du må komme på besøk til meg og se det fiiiine badet mitt altså;-) MEN vi har 20*60 hvite fliser på vegg- de virker veldig forstørrende! Golvet er 30*30 på golv (med rullestein i dusjen)- hadde sikkert vært greit med 20*20 og. Golvflisen fra megaflis som var litt billig er jeg mer fornøyd med og virker bedre enn dyre golvfliser fra norfloor..........
  Megaflis har mye fint- og billig!

  Lykke til med prosjektet, du har min dypeste medfølelse i alle valg du må ta;-P
  -marthe-

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja- må sjekke nærmere megaflis tror jeg. De har jo kjente merker og.

   Jeg skal jo på besøk på gamle trakter på fredag- kanskje jeg SjefsSnuppa kommer nedom hvis dere er hjemme?!

   Slett