søndag 16. september 2012

Oslotur: Høstutstillingen og teater

I går var jeg i Oslo sammen med min herlige søster! Det har blitt en årlig tradisjon å gå på Høstutstillingen sammen- og nå var det denne tiden på året igjen! Endelig :)Årets utstilling var som vanlig veldig variert- mye spennende, mye rart og endel uforståelig. Akkurat sånn høstutstillingen skal være! Årets favoritt var nok Marte Gunnulfsens installasjon "Komm, süter Tod" (Come Sweet Death), men jeg likte også Sigbjørn Bratlies "Uten tittel (fillery)" og Rune Andreassens "Fragments of a lucky break" som gir et morsomt fugleperspektiv.

Etter et besøk på byens eneste lavkarbo cafe (Lowcarb & coffee i Parkveien) ble det litt shopping. Jeg kjøpte meg et nytt skjerf i høstens It-farge (har jeg lest :-)) og en ny genser:Etter litt middag dro vi på Centralteateret for å se på Bernard Borges (Andrè Bjerke) "De dødes tjern"! En av mine favoritter siden ungdomsskolen!Creepy og morsom på en gang! Spesielt å oppleve et stykke på et så lite og intimt teater- følte nesten at vi var en del av stykket selv :-)

Flott dag! Jeg er så glad for at jeg har en søster som har samme interesser som meg! Jeg er så glad i deg StoreSøs! Gleder meg til neste date ;-)

Lene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar